Waarom deze vragenlijst?

Het dynamische karakter van zuivelcoöperatie ZUCO U.A. de jonge leeftijd en met name de pionierende / verkennende rol die deze organisatie als zuiveldwerg heeft zorgt er voor dat de leden ervan zich veelvuldig bezighouden met het analyseren van kwaliteitskenmerken, productie- en verpakkingsmethoden, margebewaking, schaalbaarheid en merkimago.

 

De doelstellingen die vooraf gesteld werden zijn in korte tijd bereikt, waar het doel was om kleinschalig zuivelproducten te verkopen in de fabriekswinkel volgens een tapsysteem met flessen die eenmalig aangeschaft zouden worden door de consument is de potentie van de voornaamste waarden van de coöperatie bewezen, namelijk: gras tot glas, kwaliteit, puurheid, nostalgie en transparantie, culinaire en agrarische signatuur.

Dit heeft geleid tot een schaal boven verwachting en een marktpositie met perspectief.

 

Met als praktische gevolgen dat de productieruimte in de stadsfabriek te Dokkum inmiddels niet meer geschikt is, de arbeidsintensiviteit gegroeid is en de (statiegeld) flessen en potten niet langer de meest passende verpakking bleek.

Ook de marges staan onder druk, en voor het behalen van levensvatbaarheid is dit een serieuze bedreiging.

Door al deze factoren staan wij voor een aantal vraagstukken waar wij onze besluitvorming op willen baseren.

 

Wij zouden graag een beroep doen op uw hulp bij deze vraagstukken.

Geef hier uw mening
Waarvoor gebruikt u de zuivelproducten van Zuivelcooperatie Zuco het liefst?
Aan welke verpakking geeft u de voorkeur?
Welke formaat zuivelverpakking zou u graag gebruiken?
Wanneer een prijsverhoging onvermijdelijk blijkt, kiest u dan voor een kleinere verpakking voor dezelfde prijs of voor de gebruikelijke verpakking tegen een hogere prijs?
Is de productenlijn naar uw mening standaard/doorsnee of juist exclusief van karakter?

In welke volgorde van prioriteit zou u de volgende factoren laten wegen  (1= belangrijk, 4 = minder belangrijk)  

A: Kwaliteit (smaak & structuur),

B: prijs,

C: presentatie (verpakking & etiket),

D: bron (storytelling)

Contact

ZUIVELCOÖOPERATIE ZUCO U.A.

De Dijk 2

9101 MN  DOKKUM

T: 085-0220182

E: INFO@ZUivelcooperatiezuco.NL

  • Black Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon

..

Volg ons!

openingstijden:

Ma t/m za: 10:00-18:00

Zo: 12:00-18:00

Bij ijsjesweer ook 's avonds geopend!