top of page

culinaire patisserie

Vanuit het authentieke stadscentrum wordt de consument op nostalgische wijze bediend met een culinair assortiment van o.a. zuivel-, roomijs- en chocoladeproducten. De lokale horeca wordt vanuit de culinaire patisserie tot op het bord bediend waarbij in de gehele regio de verbinding van boer tot burger en van gras tot culinair geheel transparant en zo zichtbaar mogelijk wordt gemaakt.  

 

De ingrediënten waarmee in de patisserie gewerkt wordt zijn in eerste plaats afkomstig uit de keten van het ‘Zuco concept’ waarbij de ambachtelijk bereide zuivel de belangrijkste basis is voor bijvoorbeeld het roomijs, de ijscreaties en alle overige unieke producten. Smaken en recepturen worden uiteraard aan het natuurlijke verloop van de seizoenen en daarmee de van nature beschikbare ingrediënten aangepast.

 

Dankzij deze kortst mogelijke zuivelketen kan de ’s Ochtens gegeven melk, afkomstig van de grazende Fries Hollandse koeien binnen een dag verwerkt worden tot vele culinaire eindproducten.

Klik hier voor stap 1: Kleinschalige melkveehouderij.

bottom of page