top of page

ZUCO KO-lleezje

vogel.jpg

Vanaf 2019 is Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. officieel van start gegaan met het aanbieden van een educatieve inspiratietour door de ZUCO keten voor o.a. bestuurders, directies en personeel uit het bedrijfsleven, politiek en verenigingen. Het betreft een middagvullend programma met een proeverij en ter afsluiting een diner waarbij wij indien gewenst aanwezig kunnen zijn en nog een extra toelichting kunnen geven op de bedrijfsvoering, de ontwikkelingen en een algemene visie op diverse thema’s. Tevens bestaat de mogelijkheid het ZUCO KO-lleezje te combineren met na afloop of voorafgaand een teamoverleg of vergadering in een daarvoor ingerichte ruimte.  

 

Voor het leggen van zichtbare verbindingen tussen het culinaire stedelijk gebied en het natuurlijke platteland, het herkennen van pure geuren en smaken en het verhogen van het kennisniveau omtrent voeding & de herkomst daarvan neemt Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. u mee van gras tot glas.

 

Verdiepingsthema’s die aan de orde kunnen komen zijn o.a. kringlooplandbouw, bodem - water & grondstoffen, onderneming & culinaire zuivel, natuurinclusieve landbouw, kleinschalige melkveehouderij, bodem & gewas, veevoeding, maatschappelijk verantwoord ondernemen, circulaire keten, onderneming in de binnenstad en van melk tot culinair. Indien u een duidelijke focus wenst te leggen op een van deze thema’s kan het programma daarop worden aangepast.

 

Een aantal enthousiaste deelnemers van het ZUCO KO-lleezje zijn:

 

- Stichting Ijssellandschap

- Noardlike Fryske Wâlden

- Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

- KB Food & Drinks

- Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid

- Obligatiehouders Zuivelcoöperatie Zuco U.A.

- Studiegroep melkveehouders Flynth Adviseurs & Accountants

- Stichting Melkvee Drenthe

 

Voor aanmeldingen, het plannen van een datum of meer informatie zoals een offerte, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Tel. 085 022 01 82 / 06 120 49 011

bottom of page