top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Femke over Zuco

Tussen de opleiding, het volleyballen en afspreken met vrienden door werkt Femke bij Zuco, vaak in de middag maar momenteel even niet, want; een blessure…. Vanaf eind november trekt ze het schort weer om. Femke;


‘’Het roomijs en dan vooral het kaneelroomijs van dit seizoen is écht zo lekker! Vla en boterkoek behoren ook tot mijn favoriet, de boterkoek vooral omdat hier ook kaneel in verwerkt is. In mijn pauze drink ik vaak een lekkere cappuccino of latte, romig vind ik lekkerder dan een sterk bakje. Vooral nu met de herfstproducten is het helpen van de klanten leuk, je kunt nieuwe producten als chocola, bananenbrood en boterkoek aanbieden en klanten zijn verwonderd dat we dat verkopen naast de verse zuivel.


Handschoentjes aan en helpen in de productie doe ik ook graag, niet alleen bijvoorbeeld de kwark portioneren maar ook bekijken hoe de kwark gemaakt wordt. Dit is ook weer handig om te vertellen als een klant hierom vraagt.


Afgelopen zomer kwam er bijna iedere dag een meneer om een glas karnemelk, dan riep hij zelf al in de deur ‘hier is de karnemelk man weer’! Dat zijn wel de leuke dingen van het werk, die vrolijke klanten of dat je iemand aan ziet komen en meteen al weet wat je voor hem/haar moet pakken.


Ik kijk uit naar winter, omdat ik weer benieuwd ben wat voor producten ik dan weer mag verkopen, misschien een lekkere winterse ijssmaak? Is pepernotenijs een idee?! ‘’

390 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page