Zoeken
  • ZUCO

Gefermenteerde ZUCO zuivel

Het begint bij de bek van de koe, haar genen en de omgeving. Over de manier waarop in onze ogen de allerrijkste melk gemaakt wordt, hebben wij als ZUCO onze persoonlijke visies en praktijkervaring omgezet in een ondernemingsvisie en een ZUCO ketenstrategie van bodem tot culinair (het ZUCO DNA).


Met de rijkste melk aan de basis en een kleinschalige zuivelbereidingstechniek waarbij we de natuurlijke eigenschappen van de boerderijmelk zoveel mogelijk laten bestaan, laten we de natuur ‘s nachts in alle rust, onder de juiste omstandigheden haar werk doen en de volle romige melk fermenteren.


Fermenteren betekent simpelweg: ‘aanzuren tot een zuurtegraad van ergens tussen 4 PH en 4,5 PH’. Voor de bereiding van elk uniek zuivelproduct (yoghurt, hangop, kwark, karnemelk/boter en kefir) gebruiken we specifieke zuursels, culturen en bereidingsprotocollen.


Door af te vullen op glazen verpakking blijven de goede eigenschappen van nature rijke melk met veel omega 3, de probiotische bacteriën en de allerbeste smaak maximaal bewaard en beschikbaar voor uw gezondheid en ultiem genot.


181 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

..

ZUIVELCOÖOPERATIE ZUCO U.A.

T: 085-0220182

E: INFO@ZUivelcooperatiezuco.Nl

     van de Zucologische melk maken wij dagelijks de mooiste onbewerkte zuivel. In 2018 opgericht met een heldere toekomstvisie en rechtstreeks vanuit het hart, ‘we moeten er zelf mee aan de slag’.
Als coöperatiebestuur maken we ons klaar voor een volgende stap. We zien enorm veel kansen en perspectief op het gebied van waardevolle zuivel gebaseerd op de groeiende vraag vanuit de markt.
  • Facebook
  • Instagram