top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Gefermenteerde ZUCO zuivel

Het begint bij de bek van de koe, haar genen en de omgeving. Over de manier waarop in onze ogen de allerrijkste melk gemaakt wordt, hebben wij als ZUCO onze persoonlijke visies en praktijkervaring omgezet in een ondernemingsvisie en een ZUCO ketenstrategie van bodem tot culinair (het ZUCO DNA).


Met de rijkste melk aan de basis en een kleinschalige zuivelbereidingstechniek waarbij we de natuurlijke eigenschappen van de boerderijmelk zoveel mogelijk laten bestaan, laten we de natuur ‘s nachts in alle rust, onder de juiste omstandigheden haar werk doen en de volle romige melk fermenteren.


Fermenteren betekent simpelweg: ‘aanzuren tot een zuurtegraad van ergens tussen 4 PH en 4,5 PH’. Voor de bereiding van elk uniek zuivelproduct (yoghurt, hangop, kwark, karnemelk/boter en kefir) gebruiken we specifieke zuursels, culturen en bereidingsprotocollen.


Door af te vullen op glazen verpakking blijven de goede eigenschappen van nature rijke melk met veel omega 3, de probiotische bacteriën en de allerbeste smaak maximaal bewaard en beschikbaar voor uw gezondheid en ultiem genot.


246 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page