top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Is dit 'the Voice' of is dit ZUCO?

Hallo! Ik ben Thessa, ben erg muzikaal, sportief en ik werk nu ruim een jaar bij Zuco. Hier leef ik mij altijd uit met de koffie, lekkere latte’s of cappu’s maken, een lekker stukje boterkoek erbij en dan de mensen daarvan zien genieten! Zelf kies ik vaak voor de ‘spiced latte’, je proeft de verse melk in combinatie met kruiden en dat is echt zo lekker!

Het lekkerste Zuco-product vind ik de vla! Heerlijk dik en zoet, dit kan ik altijd wel eten. Nadat ik op een ochtend (heel vroeg) met Erik mee ben gegaan naar de boerderij om te melken, kan ik de klant nóg beter het ‘Zuco-verhaal’ vertellen. Dit was echt wel een ervaring, zo ’s ochtends vroeg in alle rust onder koeien de melkstellen aan de uiers hangen, de warme verse melk proeven en de schattige kalfjes voeren. Erik vindt het mooi om over zijn werk te vertellen en dat is voor ons als Zuco-dames super leerzaam.

Momenteel is Zuco op maandags dicht maar gister liep ik door Dokkum met een vriendin en zag toch dat de winkel open was! Ik keek even door het raam en zag Hessel Jan en Erik ijs scheppen, ze zagen mij kijken en riepen: 'Hé Thessa heb je tijd? Wij moeten melken!' Ik werd gewoon letterlijk van de straat geplukt en samen met mijn vriendin hebben we de klanten geholpen. Het werd ineens mooi weer en er waren super veel toeristen! Dat was een leuke spontane actie.

In Zuco help ik Antje ook vaak met het maken van panna cotta’s, het legen van de kwarkzakken en het vullen van de kwarkpotten. Aan het einde van de dag, tijdens de schoonmaak zetten we de radio vaak een beetje harder en dan zing ik met Antje mee. Soms komen er dan nog klanten binnen en afgelopen zomer was een klant die riep: ‘is dit the voice of is dit Zuco’? Toen moesten we heel hard lachen! Dat was erg grappig.

Als ik een ijsje kom halen, kies ik altijd voor een lekker zoet smaakje zoals mango! Ik heb stiekem de nieuwe zomerijskaart al gezien en zal ik eentje verklappen? Bananenijs! Vanaf volgende week is dit verkrijgbaar, ik kan niet wachten, haha!


623 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page