top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Janneke & ZUCO

Al een jaar werkzaam bij ZUCO! Die tijd is echt omgevlogen. Vaak werk ik op zaterdagochtend of -middag omdat ik door de week naar school ben. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ga ik fitnessen of lekker buiten hardlopen!


Ik hoor het veel om mij heen van klanten maar ik vind het zelf ook: de vla!! Die is nergens zo lekker als bij ZUCO. Gewoon lekker koud ‘s avonds na de maaltijd maar als hij vers gemaakt wordt, dát ruikt lekker; warme vla!


Momenteel drink ik het liefst een latte macchiato met karamelsaus en zomers is de ijskoffie heel erg lekker: een lekker verse bol vanille ijs met een shot espresso..


Het leukste om te doen? Klanten helpen. Nu zijn het vooral zuivelklanten en zomers de ijsliefhebbers. Ook help ik wel in de productie met het maken van ijs, wel leuk om dat je dan ook precies kan vertellen hoe het ijs gemaakt wordt. Dat is juist zo leuk aan zo’n klein zuivelfabriekje; je staat eigenlijk over met de neus bovenop dus je krijgt van alles wat mee.


Wat erg grappig was afgelopen zomer was die klant uit Brabant die erg enthousiast was over het concept ZUCO, ze maakte veel foto’s in de winkel. Ik had het zelf niet door maar ze had ook leuke foto’s van mij gemaakt. Een paar weken later stuurde ze een kaartje met een foto erbij, dat vond ik wel lief. Ze schreef dat ze het heel erg leuk vond dat ZUCO nu in het pand zit waar zij vroeger ook kwam toen het nog een kledingwinkel was.


Ik heb zin in het voorjaar! Lekker warm het zonnetje erbij en veel roomijsjes scheppen en soft ijsjes draaien op de nieuwe softijsmachine. Voor de voorjaarskaart lijkt mij bramenijs lekker! Wie weet!

314 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page