top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Wat moasten dy hynders juster op 'e Syl?

Obligatiehouders, klanten, medewerkers en toevallige passanten verzamelden zich rond 15:00 uur bij Zuco. Hier werd het ‘Hjerstbarren’ gevierd, onder het genot van koffie, nieuwe herfstproducten zoals chocola, boterkoek met kaneel, bananenbrood en wafels met roomijs, achtergrondmuziek van de gezellige zanger Pieter Veenstra, twee schattige kalfjes en een lekker herfstzonnetje werden ook de nieuwe ijssmaken bekendgemaakt maar bovenal werd het begin van de herfst gevierd.


Rond half 4 kwamen twee paarden met een wagen het herfststro brengen langs Zuco, richting Sibrandahûs. Ze hielden halt op de Zijl zodat iedereen een kijkje kon nemen. Na een uitleg en een verhaaltje over de stand van zaken vertrok de paarden met wagen richting Sibrandahûs waar de Zuco koeien lekker buiten liepen.


Op deze manier maakt Zuco zich klaar voor de herfst en kunnen de koeien straks genieten van heerlijk stro. De herfstproducten vielen goed in de smaak en óók de ijskaart met verrassende smaken als pompoenijs en cantuccini-ijs maar ook kaneelijs, choco en karamel en perenijs werden erg lekker gevonden! Tot binnenkort & Priuw mar!168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page