top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Welkom bij Zuivelcoöperatie ZUCO U.A.!

Bij ZUIVELCOÖPERATIE ZUCO U.A. weten we als geen ander hoe belangrijk verbinding is in de zuivelsector. Het is ons doel om de afstand tussen de zuivelonderneming en de consument, tussen de keten en de burger en tussen boer en stad te verkleinen. Wij geloven dat de intrinsieke kwaliteit van zuivelproducten het verschil maakt en daarom staat dit bij ons centraal.


Wij zijn een coöperatie van leden voor boeren én burgers. Samen ondersteunen we deelnemende leden met hun eigen zuivelconcept, zuivelmakerij, ijsmakerij, ijssalon, yoghurtbarn, zuivelmerk en producten. Wij bieden ondersteuning op het gebied van marketing, storytelling, conceptontwikkeling, productontwikkeling, inkoop, verkoop, evenementen en nog veel meer.


De coöperatie is er voor de leden ondernemend ‘van gras tot glas’. Wij zijn een slagvaardige overkoepelende organisatie die samen met onze leden werkt aan de versterking van de verbinding tussen boer en burger, stad en platteland en consument en keten. Door onze krachten te bundelen, creëren we meerwaarde van, voor en met onze leden.


Wij geloven dat de beste manier om vooruit te komen in de zuivelsector is door samen te werken en te innoveren. Onze leden hebben passie voor hun producten en de zuivelketen, en wij ondersteunen hen bij het behalen van hun doelen. Niet door tegen de bestaande zuivelondernemingen te vechten, maar door middel van strategische samenwerkingen en partnerschappen.


Wil jij deel uitmaken van onze coöperatie en werken aan een duurzame zuivelsector? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die ZUIVELCOÖPERATIE ZUCO U.A. jou kan bieden. Samen staan we sterker en maken we de verbinding tussen boer en burger concreet en zichtbaar.


Binnenkort plaatsen wij een bericht over de ZUCO-pilot deelneming in Dokkum.


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page