top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Zuivel verkrijgbaar bij Ijkie op de boerderij en ander nieuws..

De nieuwe productielocatie voor de dagverse zuivelbereiding bevalt ons zeer goed. We zijn volop aan het produceren voor onze afnemers die het onderscheidende zuivelassortiment twee keer per week geleverd krijgen. (Klik hier voor alle afnermers)

Ook werken wij, in opdracht van ‘boergondische ontmoetingsplek’ Omke Jan aan een nieuw zuivelmerk, lopen er diverse contacten binnen de zuivelwereld en richten wij in Dokkum een productielab in voor de ontwikkeling van het culinaire assortiment. Dit zijn leuke en positieve ontwikkelingen met over het algemeen veel potentie.

Naast een toenemend aantal verkooppunten in Friesland en Noord-Holland begint de (landelijke) vraag naar de Zuco producten mooi aan te trekken, met de huidige productiecapaciteit is behouden groei prima te realiseren.

Vanaf heden is het zuivelassortiment op de boerderij/ zuivelbereidingslocatie in Sibrandahûs verkrijgbaar bij Ijkie (Burdaarderstrjitwei 9, 9106 GA  Sibrandahuûs). Naast dat het afhaalpunt -waar contant betaalt dient te worden- doordeweeks open is, kunnen de obligatiehouders op vrijdags de rentebonnen hier inleveren voor zuivel.

Event

Wij wachten de nieuwe Corona-ontwikkelingen af voordat wij de obligatiehouders als groep uitnodigen op de boerderij om bij te praten en om een rondleiding te geven. Uiteraard kunt u zelf ook een kijkje gaan nemen en zijn wij daar ook vaak te vinden.


Heeft u vragen hierover? Meld het ons hier en wij nemen contact met u op!
376 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page